ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه

سفیر فرانسه در تهران به وزارت خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر در پی صدور بیانیه روز گذشته وزارت خارجه فرانسه در مورد روح الله زم، امروز فیلیپ تیه بو، سفیر فرانسه در تهران از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران به بیانیه یاد شده به وی ابلاغ شد. 

سفیر فرانسه اظهار داشت مراتب را به مقامات کشورش منعکس خواهد کرد.

همچنین در پی بیانیه‌های مداخله‌جویانه روز گذشته سخنگوی سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و وزارت خارجه آلمان در مورد روح الله زم ، امروز (یک شنبه) سفیر آلمان در ایران نیز به عنوان نماینده اتحادیه اروپا به وزارت خارجه احضار شد.

هانس اودو، موتسل سفیر جمهوری فدرال آلمان در تهران که کشورش ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را عهده دار است، از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار شد. 

مدیرکل اروپای وزارت خارجه، مندرجات بیانیه های اخیر اتحادیه اروپا و آلمان را قویا محکوم کرده و آن را به عنوان دخالت در امور داخلی ایران، غیرقابل قبول دانست. 

همچنین مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران نسبت به مماشات با عناصر مروج خشونت و اعمال تروریستی که در برخی کشورهای اروپایی پناه گرفته و امنیت مردم ایران را هدف قرار می دهند، به سفیر آلمان ابلاغ گردید.

سفیر آلمان اظهار داشت مراتب را به مقامات اتحادیه اروپا و همچنین کشورش منعکس خواهد کرد.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار